In onze stacaravantuin zijn 6 plaatsen voor stacaravans gerealiseerd. Alle plaatsen zijn inmiddels bezet, deels met stacaravans van onszelf, deels met stacaravans van huurders van een jaarplaats. Wij verhuren voor langere tijd, tenminste 6 maanden. Alle stacaravans zijn voorzien van eigen sanitair en keuken. De door ons verhuurde zijn volledig ingericht en kunnen dienen als overgangssituatie naar een definitieve woning.
Onze kernkwaliteiten zijn rust, ruimte en groen. Stacaravantuin Rutjensland ligt in de weidse, groene Betuwe. Onze locatie schurkt aan tegen de Rijn, met aan de overkant de rand van het Veluwemassief met zijn uitgestrekte bossen. Op meerdere plaatsen en manieren kunt u de Rijn oversteken. Rutjensland ligt dus centraal in een gebied met oneindig veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.
In verband met de rust zijn wij een “kindvrije” camping. Dat wil zeggen dat wij niet structureel kinderen op de camping toelaten. Er worden ook geen voorzieningen voor getroffen. Een bar of animatieruimte zal eveneens ontbreken. Dit heeft alles te maken met de identiteit die wij het park willen geven. Rust, rust, rust in een prachtige omgeving. Echter, een korte logeerpartij bij opa/oma/oom of tante is in overleg meestal toe te staan.

Op dit moment zijn er geen mogelijkheden tot huur van stacaravans.

De steden Arnhem (11 km), Nijmegen (17 km) en Wageningen (11 km.) liggen op fietsbare afstand en zijn een bezoek zeker waard. Uiteraard is er ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Meer info over onze gebruiksregels en het standaard huurcontract.