Stacaravan verhuur

Onze stacaravantuin is vrij nieuw. Met ingang van 1 februari 2014 hebben wij 2 stacaravans in de verhuur. Wij verhuren voor langere tijd, tenminste 6 maanden. Onze verhuureenheden zijn volledig ingericht en kunnen dienen als overgangsituatie naar een definitieve woning.
Onze kernkwaliteiten zijn rust, ruimte en groen. Stacaravantuin Rutjensland ligt in de weidse, groene Betuwe, waar de fiets- en wandelmogelijkheden schier oneindig zijn.
In verband met de rust zijn wij een “kindvrije” camping. Dat wil zeggen dat wij niet structureel kinderen op de camping toelaten. Er worden ook geen voorzieningen voor getroffen. Een bar of animatieruimte zal eveneens ontbreken. Dit heeft alles te maken met de identiteit die wij het park willen geven. Rust, rust, rust in een prachtige omgeving.

Meer info over onze gebruiksregels en het standaard huurcontract.

Ons park ligt zoals gezegd in de Betuwe, enkele honderden meters van de Rijn. Die is met een voet/fietsveer of via de brug in de A50 over te steken en dan bevindt u zich in een geheel andere wereld met zijn eigen aantrekkelijkheden. De Veluwerand, heuvelachtig en bebost en eveneens zeer de moeite waard om te wandelen en te fietsen.
De steden Arnhem (11 km), Nijmegen (17 km) en Wageningen (11 km.) liggen op fietsbare afstand en zijn een bezoek zeker waard. Uiteraard is er ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.