–  Gesloten tot 1 maart –

In onze stacaravantuin, dicht bij ons huis, hebben we een gerenoveerde schaftkeet geplaatst. Deze is bij uitstek geschikt als overnachting accommodatie voor fietsers en wandelaars die willen genieten van de bijzondere schoonheid van de Betuwe en/of de Veluwe.
Twee goede bedden, makkelijke stoelen, een koffie/thee hoek, wifi. Dat is de inrichting van deze schaftkeet. Eenvoudig maar precies genoeg. In combinatie met de Sanidoos is het ook meerdere dagen achtereen een prima onderkomen. Er is buitenmeubilair beschikbaar voor de mooie zomeravonden.

Naast deze voormalige schaftkeet hebben we de Sanidoos gerealiseerd. Eveneens een gerenoveerd onderkomen voor werklieden. In de Sanidoos is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Maar ook zijn er een aanrecht, kook- en eethoek. Compleet met pannen, bestek, magnetron en koelkast. U kunt dus uw eigen maaltijden op maat bereiden. Dat voorkomt een hoop verspilling.
In de schuur staan een wasmachine en wasdroger.
Het tarief voor 2020 is als volgt:

 • Schaftkeet: € 42,50 p.n. 2 personen, € 35,- 1 pers. (Incl. linnengoed en gebruik Sanidoos)
 • Gebruik wasmachine € 2,- per wasbeurt
 • Gebruik wasdroger : € 2, – per droogbeurt*) er worden geen maaltijden geserveerd
  **) tussen 1 oktober en 1 maart geldt een verwarmingstoeslag van € 7,50 p.n.
  ***) bij meer dan matige vorst wordt de accommodatie gesloten

Overig:

 •  Fietsen kunnen bewaakt worden gestald en opgeladen (inclusief)
 • Ons adres is gunstig gelegen t.o.v. vele prachtige dijkkilometers terwijl u met het Drielsche Veer meteen aan de rand van de Veluwe bent.
 • Er zijn tijdens het seizoen meerdere pontveren beschikbaar zodat u routes van gewenste lengte kunt samenstellen.
 • Aankomst na 16.00 uur vertrek op de dag van vertrek vóór 10.00 uur. Dit zijn richttijden. Bij grote afwijkingen kan een meerprijs worden gerekend.

Spannend: net als in de rest van Nederland is ook in onze omgeving de wolf gesignaleerd.
Dus als er een nachtelijke sanitaire behoefte opkomt dan kunt u op weg naar de Sanidoos onverwacht oog in oog met Midas komen te staan.
Geen nood! We hebben in de Schaftkeet een zakje hondenkoekjes liggen, daar kunt u Midas de wolf gunstig mee stemmen.