Tot 1 juli 2021 buiten gebruik

Op 10 meter afstand van de voordeur, hebben we een gerenoveerde schaftkeet geplaatst. Deze is bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars die een trektocht maken.
Het spannende aan de Schaftkeet is de nacht. Als u voor een sanitair moment de Schaftkeet moet verlaten. Net zoals bijna in heel Nederland zijn ook hier rondzwervende wolven gesignaleerd. We hebben daarom op het schap wat hondenkoekjes klaar gelegd. Dat kan een eventuele wolf afleiden.

Twee goede bedden, makkelijke stoelen, een koffie/thee hoek, wifi. Dat is de inrichting van deze schaftkeet. Eenvoudig maar precies genoeg.
Ook is er buitenmeubilair beschikbaar voor de mooie zomeravonden.

Voor toiletbezoek kunt u in het woonhuis terecht op 10 meter afstand direct naast de voordeur. Douchen kunt u op de eerste verdieping van het woonhuis.

In de schuur is een compleet ingerichte keuken beschikbaar waar u uw maaltijden kunt bereiden en nuttigen. Daar staan ook een wasmachine en wasdroger.
Op korte termijn komt de bouwdoos beschikbaar. Een gerenoveerde bouwkeet met daarin een complete badkamer, kitchenette, kook- en eethoek. Deze is alleen beschikbaar voor gasten van de Schaftkeet en wandelaars/fietsers met eigen tent.

De huidige tarieven:

Schaftkeet € 22,50 p.n.
Persoon (max. 2) € 5,- p.p.p.n.
Gebruik wasmachine/droger € 2,- per beurt
Bedlinnen en handdoeken set € 7,- per set per max. 7 nachten

*) er worden geen maaltijden geserveerd

Overig:

    • Fietsen kunnen bewaakt worden gestald en opgeladen (inclusief)
    • Ons adres is gunstig gelegen t.o.v. vele prachtige dijkkilometers terwijl u met het Drielsche Veer meteen aan de rand van de Veluwe bent.
    • Aankomst na 16.00 uur vertrek op de dag van vertrek vóór 10.00 uur.
    • Bij aankomst vóór 12.00 uur (in overleg) en/of vertrek op de laatste dag na 12.00 uur € 7,50 per dag extra.
    • Bent u met meer dan twee personen, dan is er misschien een kamer in de B&B beschikbaar tegen hetzelfde tarief (max. één kamer), maar alleen in combinatie met de schaftkeet.