Omgeving

Omdat vooral buitenlandse werknemers ook weekenden bij ons verblijven hebben we een aantal mogelijkheden gezocht die voor het gevoel van een “vrij weekend” kunnen zorgen.

kasteel-Doorwerth-vanaf-de-dijkIn onze omgeving zijn de wandel- en fietsmogelijkheden onuitputtelijk. Fietsen zijn gratis te leen. Fietsend over de vele kilometers dijken heeft u zicht op de rivier (de Rijn en de Waal), aan de ene kant en op de akkers, weilanden en boomgaarden aan de andere kant. Elke dag anders, elke dag avontuur.
De vele pontveren maken het extra aantrekkelijk.  Daarnaast bevinden zich vele gelegenheden/attracties op korte afstand, zie hiervoor ook onder het kopje ‘links’.

 

stuwcomplex-DrielDe steden Arnhem, Nijmegen en Wageningen bevinden zich op afstanden van respectievelijk 10, 17 en 12 kilometer en bieden vele mogelijkheden van winkelen tot musea, van terrasje tot bioscoop. Wat te denken van een dagvaartocht op de Rijn of Waal?
Grote attracties die bij iedereen bekend zijn zoals De Hoge Veluwe met Kröller-Müller museum, het Openlucht Museum, Burgers Zoo, Ouwehands Dierenpark, Het Afrikamuseum, De Heilige Landstichting en nog veel meer verdienen uw aandacht en liggen op fietsafstand.

Mocht het weer aanleiding voor u zijn om een dagje te zwemmen, dan zijn er meerdere mogelijkheden in voor recreatie geschikt gemaakte zandafgravingen in de buurt. Deze zijn opgenomen in de natuur er om heen.

omgeving_golfOp 1,5 km afstand van Rutjensland ligt een forellenvijver, maar er zijn ook volop andere vismogelijkheden in de directe omgeving.