Omgeving

kasteel-Doorwerth-vanaf-de-dijkZoals gezegd zijn de wandel- en fietsmogelijkheden onuitputtelijk. Fietsend over de vele kilometers dijken hebt u zicht op de rivier (de Rijn en de Waal), aan de ene kant en op de akkers, weilanden en boomgaarden aan de andere kant. Elke dag anders, elke dag avontuur.
De vele pontveren maken het extra aantrekkelijk.  Daarnaast bevinden zich vele gelegenheden/attracties op korte afstand, zie hiervoor ook onder het kopje ‘links’.

stuwcomplex-DrielDe steden Arnhem, Nijmegen en Wageningen bevinden zich op afstanden van respectievelijk 10, 17 en 12 kilometer en bieden vele mogelijkheden van winkelen tot musea, van terrasje tot bioscoop. Wat te denken van een dagvaartocht op de Rijn of Waal?
Grote attracties die bij iedereen bekend zijn zoals De Hoge Veluwe met Kröller-Müller museum, het Openlucht Museum, Burgers Zoo, Ouwehands Dierenpark, Het Afrikamuseum, De Heilige Landstichting en nog veel meer verdienen uw aandacht en liggen op fietsafstand.

Mocht het weer aanleiding voor u zijn om een dagje te zwemmen, dan zijn er meerdere mogelijkheden in voor recreatie geschikt gemaakte zandafgravingen in de buurt. Deze zijn opgenomen in de natuur er om heen.

omgeving_golfOp 3 kilometer afstand is de golfbaan Welderen gelegen, terwijl op 6 kilometer afstand de Pitch & Putt baan Overbetuwe is gelegen.
Op 1,5 km afstand ligt een forellenvijver.
U kunt uw eigen barbecue bijeen vangen.

Vooral de laatste tijd staan de gebeurtenissen rond de bevrijding in 1945 in de belangstelling. In de wijde omgeving zijn daar sporen van te vinden. Het Airborne museum in Oosterbeek vertelt de gehele geschiedenis van de Slag om Arnhem.

Wij dienen u graag van advies bij het samenstellen van fiets en wandelroutes. Het verdient aanbeveling de omgeving meerdere dagen te doorkruisen. Wij doen u dan een passende aanbieding!