Stacaravans

MOMENTEEL GEEN STACARAVANS BESCHIKBAAR
1 STACARAVAN 1De stacaravans
OPAAL (Maximaal 6 personen)
Is een grote stacaravan voorzien van alle gemakken en compleet ingericht. Er zijn 3 slaapkamers. Een tweepersoonskamer met twee luxe eenpersoonsbedden en twee slaapkamers die elk geschikt zijn voor een volwassene, maar waar ook nog plaats is voor een kleiner matras op de grond.
Er is een badkamer met toilet, douche en wastafel, een compleet ingerichte keuken en een grote woon/zit ruimte.
MIRABELLE (Maximaal 4 personen)
Deze stacaravan is eveneens van alle gemakken voorzien, heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed (1.90 x 1.40)en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (1.90 x 0.70), een badkamer met toilet, douche en wastafel, een compleet uitgeruste keuken een ruime zithoek en een eethoek.
Voor beide stacaravans geldt dat bekabeld en draadloos internet aanwezig is. Ook satelliet tv behoort tot de standaard uitrusting en is in het tarief inbegrepen.
stacaravans001Mocht de rust u wat gaan beknellen, dan zijn er vele ontsnappingsmogelijkheden. De dynamiek van de steden Arnhem (11 km), Nijmegen (17, km) en Wageningen (10 km.) ligt net om de hoek. Ook op fietsafstand dus. Onder het tabblad links op onze website www.rutjensland.nl vindt u vele suggesties om eens in de omgeving te bezoeken.
Bij voldoende belangstelling kunnen we nog een veld voor 6 stacaravans inrichten, ook met kavels van 300 vierkante meter. Dit veld ligt aan de andere zijde van ons perceel op 80 meter afstand.
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via rutjensland@betuwe.net of telefonisch 026-3708614 of 06-21873950