Camping

Camping Rutjensland
Onze stacaravantuin is nieuw. Met ingang van 1 februari 2014 hebben wij één stacaravan in de verhuur (VICTORIA), met ingang van 1 maart komt daar een tweede (MIRABELLE) bij.
Onze kernkwaliteiten zijn rust, ruimte en groen. Stacaravantuin Rutjensland ligt in de weidse, groene Betuwe, waar de fiets- en wandelmogelijkheden schier oneindig zijn.
In verband met de rust zijn wij een “kindvrije” camping. Dat wil zeggen dat wij niet structureel kinderen op de camping toelaten. Er worden ook geen voorzieningen voor getroffen. Een bar of animatieruimte zal eveneens ontbreken. Dit heeft alles te maken met de identiteit die wij het park willen geven. Rust, rust, rust in een prachtige omgeving.

Camping Rutjensland, Stacaravan-1

Ons park ligt zoals gezegd in de Betuwe, enkele honderden meters van de Rijn. Die is met een voet/fietsveer of via de brug in de A50 over te steken en dan bevindt u zich in een geheel andere wereld met zijn eigen aantrekkelijkheden. De Veluwerand, heuvelachtig en bebost en eveneens zeer de moeite waard om te wandelen en te fietsen.
De steden Arnhem (11 km), Nijmegen (17 km) en Wageningen (11 km.) liggen op fietsbare afstand en zijn een bezoek zeker waard. Uiteraard is er ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.
Een verblijf in een stacaravan is met name interessant voor een verblijf van een aantal dagen waarin u steeds een ander deel van de omgeving verkent. Suggesties vindt u onder het kopje “links” van de website.