Bed en Brood

Op de eerste verdieping van onze woonboerderij bevinden zich de vier ruime zit-slaapkamers.
Elke kamer heeft een tv en een koelkast. U heeft gratis toegang tot internet. Koffie en thee faciliteiten zijn inbegrepen.
De twee eenpersoons bedden zijn van uitstekende kwaliteit (box-spring).Op de overloop is een zitruimte voor meerdere personen waar u plannen kunt maken of de belevenissen van de dag nog eens de revue kunt laten passeren. De moderne badkamer beschikt over een toilet, een douche en een wastafel en is alleen beschikbaar voor de gasten. In de belendende schuur hebben we een compleet ingerichte keuken gerealiseerd. Gebruik van de keuken kost € 2,- p.p.p.d.  Desgewenst kunt u er voor kiezen het ontbijt zelf te verzorgen. De basisprijs wordt dan verlaagd met € 6,- p.p.  Ook kunt u er uw warme maaltijden bereiden. Naast de schuur is een afdak met zitje voor rokers. Binnen alle gebouwen is roken verboden. Als het weer zich daarvoor leent kunt u in de ruime tuin genieten van de rust, onderbroken door het gezang van de vele vogels.

Huisregels:
Aankomsttijd in overleg. 

Wij hebben al duizenden gasten uit vele landen mogen ontvangen.
De reacties in het gastenboek zijn kernachtig samen te vatten met: heerlijke bedden, prima ontbijt, mooie en rustige omgeving en oprechte gastvrijheid. Wij scoren een 9,1 op de site van www.bedandbreakfast.nl

Tarieven inclusief ontbijt belasting etc.
Tweepersoonskamer € 65,-  10%  korting bij meer dan 2 nachten
Eenpersoonskamer   € 35,-  10-% korting bij meer dan 2 nachten
U kunt uitsluitend contant betalen.