Uit en toch een thuisgevoel

Wij verzorgen inmiddels sinds juli 2003 overnachtingen voor gasten met elk hun eigen doel. Fietsers en wandelaars op doortocht of op verkenning in de prachtige Betuwe. Bezoekers van evenementen en attracties in de buurt en genodigden op een familiefeest in de nabije omgeving. Gasten met heel veel verschillende nationaliteiten. Soms ook met verschillende nationaliteiten aan de ontbijttafel, wat een extra dimensie geeft aan een dagje B&B.

De laatste jaren echter zijn er op het B&B terrein veel dingen veranderd. De eisen van onze gasten zijn hoger geworden. Zo hebben veel accommodaties een eigen badkamer per kamer. Daaraan voldoen wij niet. Die investering in onze specifieke historische woning is onverantwoord. Om aan de wens enigszins tegemoet te komen hebben we het aantal te verhuren kamers naar beneden bijgesteld van 4 naar 2. Overigens heeft nog nooit één gast zich beklaagd over het gezamenlijke gebruik. Bovendien is er ook een separaat toilet beschikbaar alleen voor de gasten op de begane grond.

Onze kamers zijn uitgerust met prima bedden, tv, koelkast en wifi (glasvezel). In principe verzorgen wij geen ontbijt. Mocht u zelf een warme maaltijd willen bereiden dan kan dat tegen een kleine vergoeding in onze compleet uitgeruste aparte keuken die we in een deel van de schuur hebben gebouwd. Daar staan ook een wasmachine en een wasdroger.

Verder zijn onze kamers eenvoudig ingericht.

Achter die eenvoud schuilt een concept. Eenvoud hoeft niet duur te zijn en daarmee wordt onze accommodatie voor veel mensen bereikbaar. Natuurlijk staan we u bij in het vinden van leuke routes langs bezienswaardigheden in onze streek.

Wilt u het nog eenvoudiger? Kijk dan onder het tabblad SCHAFTKEET.

 

bedandbreakfast-nl