Rustpunt Rutjensland

Sinds 2003 hebben wij veel gasten een gastvrij en comfortabel onderdak mogen bieden. De recensies waren lovend, gemiddeld 9,4 op een schaal van 10.
Gaandeweg hebben wij ons concept gewijzigd. Toeristische gasten stellen hun eisen steeds hoger. Eisen die wij heel vaak niet begrijpen en waar we niet in mee willen gaan.
Het bekende programma B&B op tv is daar een voorbeeld van.
Waarschijnlijk zijn  we te gewoon gebleven.

We hebben ons bedrijf inmiddels geheel verlegd naar het bieden van onderdak aan werknemers, meestal buitenlands. De tweepersoonskamers zijn nu eenpersoons, maar het comfort van koelkast, tv en internet, waterkoker etc., is gebleven. En natuurlijk is er de grote, complete keuken met daarin een wasmachine en een wasdroger, voor onze gasten. Tel daarbij op dat we ruimschoots voldoende parkeergelegenheid hebben en in een prachtige, stille omgeving wonen en je zou willen arbeider te zijn.

Ook nu weer mogen wij ons verheugen in lovende kritieken. Wij prijzen ons gelukkig met de nieuwe situatie. Omdat de mannen vaak wat langer blijven bouwen we makkelijker een band op, de bezettingsgraad is ook hoger en we zijn er trots op niet in de categorie “louche” te vallen. Bij ons krijgen de gasten wat hard werkende mannen verdienen. Rust, comfort en een goed bed.

 

Wil je toch een eenvoudige overnachtingsplek?  Kijk dan op het tabblad  SCHAFTKEET.

 

bedandbreakfast-nl