Rustpunt Rutjensland

Sinds 2003 hebben wij veel gasten een gastvrij en comfortabel onderdak mogen bieden. De recensies waren lovend, gemiddeld 9,4 op een schaal van 10. Gaandeweg hebben B&B gasten hun eisen steeds hoger gesteld. Eisen die wij heel vaak niet begrijpen en waar we niet in mee willen gaan. Het bekende programma B&B op tv is daar een voorbeeld van. Waarschijnlijk zijn we te gewoon gebleven.

Wij blijven een overnachtingsaccommodatie die voorziet in comfort, reinheid en rust en in elk geval gastvrijheid. Tegen aantrekkelijke tarieven. De twee kamers zijn voorzien van koelkast, tv en internet, waterkoker etc. En natuurlijk is er de grote, complete keuken voor onze gasten. Wij voorzien namelijk niet meer in een ontbijt. Wij houden ons verre van exorbitant ruim gedekte tafels, die onnodig geld kosten en verspilling in de hand werken. U heeft de gelegenheid zelf uw maaltijden te bereiden.
Tel daarbij op dat we ruimschoots voldoende parkeergelegenheid hebben en in een prachtige, stille omgeving wonen.

Behalve de twee kamers beschikken we ook over een Schaftkeet,(zie tabblad) door velen ten onrechte Pipowagen genoemd. Deze wagen werd door de bouwvakkers gebruikt om te pauzeren. Uiteraard is deze keurig gerenoveerd. Het sanitair is voorlopig nog in huis (10 meter afstand), maar binnenkort is de Bouwdoos gereed met daarin een badkamer met toilet (=doos), een kitchenette, kookhoek en eethoek. Deze Bouwdoos staat ter beschikking van de gasten in de Schaftkeet, maar ook wandelaars en fietsers met een eigen tentje zijn welkom.
Zie hiervoor het tabblad Tent.

bedandbreakfast-nl