Welkom

boerderij_home

Een tijdelijk thuis voor werknemers.
Wij verzorgen inmiddels sinds 2004 overnachtingen voor gasten met elk hun eigen doel. Dagjesmensen, toeristen en werknemers met veel verschillende nationaliteiten.
Waren we in eerste instantie gericht op toeristen, in de loop van de jaren is er een mix ontstaan van kortblijvende toeristen en werknemers die meestal wat langer bij ons verblijven. Deze werknemers zijn merendeels afkomstig uit het buitenland.
Hoewel we ons afvroegen of die mix wel ideaal is, hebben onze toeristengasten aangegeven dat het geenszins stoorde. Toch hebben we ons meer en meer toegelegd op het bieden van overnachtingen aan werknemers.

De uitgebreide keukenfaciliteiten, door toeristen nauwelijks gebruikt, beantwoorden beter en meer aan hun doel. Ook is er een wasmachine en een wasdroger speciaal voor onze gasten. Tegen een kleine vergoeding kunnen ze hiervan gebruik maken. Werknemers zijn meer nog dan toeristen gebaat bij een rustige omgeving, een comfortabele kamer en uitgebreide faciliteiten voor het dagelijkse leven.
Overdag moet er immers gewerkt worden? Hoewel we uitermate prettige contacten hebben opgedaan via onze toeristengasten – we zijn inmiddels in vele landen van de wereld terug uitgenodigd en onze waardering lag op 9,4 – hebben we na ampel beraad besloten alleen nog overnachtingen te bieden aan mensen die in of vanuit onze omgeving hun werk vinden.
Een belangrijke consequentie van dat besluit is o.a. dat onze kamers zijn omgevormd tot éénpersoonskamers.
Wel is er een tweede eenpersoonsbed aanwezig voor bijzondere situaties. Bijvoorbeeld als in een weekend een familielid wil overkomen.

bedandbreakfast-nl