Welkom

boerderij_homeRutjensland Bed en Brood is gevestigd in een monumentale voormalige tabaksboerderij gebouwd in 1898 op de fundamenten van een honderden jaren oude boerderij. Tot 1963 werd hier nog tabak verbouwd dat werd geleverd aan de Schimmelpenninck sigarenfabriek in Wageningen.

Ons concept. Wij bieden een tijdelijk thuis als rustpunt tussen de momenten van inspannende ontspanning. Na een dag wandelen, fietsen, museumbezoek of winkelen staan wij garant voor een comfortabele kamer, een heerlijk bed en een prima ontbijt. Schoon en modern sanitair ontbreekt uiteraard niet. Onze accommodatie beschikt over 2 tweepersoonskamers in de boerderij.

DSC_0006Voor die actieve ontspanning biedt onze regio ontelbare mogelijkheden. Zie daarvoor ook  onder het kopje “links”. Aanvullend daarop kunnen wij ook nog suggesties doen.

omgeving_home

Wij richten ons op de liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De faciliteiten zijn dan ook navenant. Geen kantine, geen uitgebreide speelgelegenheden, geen eigen zwembad. In plaats daarvan kunt u een rustige plek zoeken op ons terrein en in de zon of in de schaduw de levende natuur beleven.

Wij geven u een warm gevoel van “thuis zijn”.

bedandbreakfast-nl